Een begrip in heel Europa.

Krijn Tanis Fourages B.V. is een begrip door geheel Europa. Wij handelen in alle soorten hooi en stro in de breedste zin van het woord. Wij houden alle werkzaamheden in eigen hand; maaien, schudden, wiersen, persen en laden/lossen. Dit hele traject gebeurt met ons eigen apparatuur. Onze handel komt grotendeels uit Oost Duitsland vanaf onze eigen vestiging aldaar. Alles wordt met onze eigen vrachtwagens vervoerd.

Opslag

We hebben in Oost Duitsland diverse loodsen waar wij het hooi en stro opslaan. Dit stro wordt door ons zelf terplaatse geschud, en geperst. Zo hebben wij vanaf eerste moment zicht op kwaliteit van het stro. Het hele jaar door wordt dit hooi en stro verreden door heel Europa.

Beste kwaliteit

Doordat wij juist alles in eigen hand hebben, kunnen wij altijd een uitstekende kwaliteit van onze produkten garanderen. Om deze kwaliteit verder te waarborgen voldoen wij aan de GMP2 normen. Alle essentiële gegevens van de producten worden door ons geregistreerd en bewaard.

Voor groot en klein

Kort samengevat zijn wij dus actief in het hele traject van de fouragehandel c.q. hooi-en strohandel; van het veld tot aan uw bedrijf… Of u nu veehouder, manegehouder of bollenboer, klein- of grootverbruiker bent in binnen- of buitenland…. Wij komen op uw bedrijf leveren!

Levering

Wij leveren grotendeels met walking floors bij de klant. Dat geeft minder rommel op het erf en maakt het lossen makkelijker.

30 jaar ervaring

Krijn Tanis Fourages B.V. is een bedrijf die inmiddels al met twee generaties ervaring mag pronken. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in fourages.

Hoe begon het allemaal?

Het is allemaal begonnen in juli 1987. Krijn behaalde zijn papieren tot vrachtwagenchauffeur.
Voor deze tijd was Krijn Tanis al actief in het persen van hooi en stro. Dit werd doorverkocht aan diverse handelaren.

Met het behalen van zijn chauffeurspapieren werd er begonnen met aanschaf van een eigen vrachtwagen en startte hij een fouragehandel. Inmiddels is het eigen wagenpark uitgebreid met meerdere vrachtauto’s en grote balenpersen.

Heel Europa

Krijn Tanis Fourages B.V. opereert vanuit het Zuid Hollandse eiland, Goeree-Overflakkee. Daarnaast hebben wij een vestiging in Oost Duitsland, vanaf deze locaties distribueren wij het hooi en stro rechtstreeks naar onze klanten in heel Europa.

Voorraad

Het grootste gedeelte van onze voorraad komt uit Oost Duitsland, waar wij zeer actief en doelgericht te werk gaan. Doordat wij daar zelf persen, kunnen we de kwaliteit beter waarborgen. In al onze persen zijn namelijk vochtmeters ingebouwd, zodat wij tijdens het persen elke baal wordt gemeten op vochtpercentage.

Heel Europa

Wij zijn actief in heel Europa. Wij transporteren de fourages van en naar onder andere Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken en natuurlijk ook binnen Nederland zelf. Onze opgeleide chauffeurs brengen het hooi en stro bij u thuis met onze eigen vrachtwagens.